Kokosboller.......!
Fant denne oppskriften på marshmellow,
som jeg måtte prøve her
Marshmellow:
1 pakke gelatin(10 blader)
2 ss vann
2 ss vann
2 ss sukrin
6 eggehviter
3 fulle dråpetellere med Stevia vannila cream.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann 5 min.
Hell av vannet, ta gelatinen, 2 ss vann
og sukrinen i en kjele, smelt den i vannbad.
og sukrinen i en kjele, smelt den i vannbad.
(Du kan også bruke microen 1 min... pass nøye på)
Pisk eggehvitene stive ha i stevia, pisk litt til.
Hell den smeltede gelatinen i eggehvitene mens det piskes.
Pisk til massen er tykk og fluffy.
Settes på bakepapir med skje,
eller helles i en kledd form og skjæres i biter,
når de er ferdige etter 2 timer i kjøleskapet.
Kokosboller:
Hjemmelagede Marshmellow
1 plate mørk sjokolade gjerne 86%
1 pose kokos
2 ss Cocosa
sukrin etter smak (2-3 ss)
Smelt sjokoladen i vannbad( eller i micoen 1 min av gangen)
Rør inn Cocosaen og smak til med sukrin.
Hell sjokoladen i en bolle.
Hell kokos i en annen bolle.
Vend marschmellowsbollene først i sjokolade så i kokos.
Settes på et brett og avkjøles.
mmm
Mmmmm!
Oppbevares i tett boks i kjøleskaper,
2-3 dager.
Fulstendig unødvendig,
men lov til fest..... : )
men lov til fest..... : )
Mmmm... <3 Dette må garantert prøves!
SvarSlettJeg blir jo veeeldig snopsugen, spesilet når jeg prøver å avstå fra godterier.. ;)
Ser det er en del, for meg, "ukjente" ingredienser her. Men det er kanskje noe helsekostbutikkene selger?
Takk for innlegget Gry!
Anneli:
SvarSlettDe ble veldig gode...
Sukrin kjøper du på helsekosen,
men du må bestille Stevia på iherb.com.
tror sikkert det går ann å bruke annet søtningstoff i stede og litt vanilje.
Nam! De så nydelige ut :) Blir de like stive som butikkjøpte marsmallows eller blir de litt mykere sånn som i kokosboller. Skal definitivt prøve de en dag :)
SvarSlettMatvraket: de blir mer som kokosboller. : )
SvarSlettFantastiskt! Disse skal prøves!
SvarSlett