Hvist du skal unne seg noe godt,
anbefaler jeg en bit av denne sjokoladen. : )
Helnøttsjokolade med Himalayasalt:
1 plate med mørk sjokolade minst 70 %
2 store spiseskjeer Cocosa
200 g hele haselnøtter
1/2 -1 ts Himalayasalt (eller maldonsalt)
Smelt sjokoladen over vannbad eller i microen 1,5 min
rør i Cocosaen go nøttene.
Vent litt til massen er blitt avkjølt,
ha i Himalayasaltet og rør godt.
Kle ei lita form med plast eller bakepapir.
Hell sjokoladeblandingen over.
Set det kalt i kjøleskapet minst 1 time.
Skjær sjokoladen i passe biter.
Oppbevar sjokoladen i en tett boks i kjøleskap eller fryser.
Neimen DET så godt ut!!! Blir den veldig klissete i romtemperatur?
SvarSlettHerlighet for en fristelse. Den må jeg lage en gang.
SvarSlettHa en flott dag :)
Ohhh...takk for inspirasjon!
SvarSlettHelene: Jeg oppbevarer de kaldt og tar bare ut de som skal spises. De blir fort for myke, når de ligger i romtemperatur. : )
SvarSlettfantastisk! gleder meg masse til å prøve denne og linker til deg fra siden min:) mvh Renate
SvarSlettwww.projectasteit.blogspot.com