Skinkeomelett med tomatsalat,
Skinkeomelett:
4 porsjoner
*
5 egg
1 dl fløte
400 g oppkuttet skinke
salt/pepper
smør til steking
*
Tomatsalat:
2 tomater
4 ss persille
2 ss olivenolje
salt/pepper
Knekk 5 egg og ha de i en bolle.
Hell i fløten og bland.
Ha i skinken litt salt og pepper.
Varm godt smør i ei stekepanne,
Hell i omelettblandingen.
Sekes til den er gylden.
Del den i 4, så er en lettere å snu.
Stekes på den andre siden, til den også er gylden.
Del opp tomaten i biter,
og hakk opp persillen.
og hakk opp persillen.
Bland tomat, persille, olivenolje salt og pepper.
Server omeletten med salaten ved siden av.
Vil du, kan du ha ei skive lavkarbo til.
Tips: omeletten smaker like godt kald til lunch.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar