tirsdag 16. august 2011

2x lunch

Tomatsalat:
 1 stor tomat
1/2 stor avokado
2-3 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
salt og pepper
(tilsett gjerne 2 ss nøtter)
Omelett:
2-3 egg
1 vårløk i biter
2 ss fløte
salt/pepper
Stekes gylden i 1 ss godt smør.
**
For at det skal være enkelt å spise lavkarbo,
 må jeg planlegge!
 Jeg lager  lunchen dagen før,
 og oppbevarer den i en tett boks i kjøleskapet.

1 kommentar:

  1. Hei Gry! Jeg lurer på hvorfor du har denne 1 2 3 øverst på etikettene dine? Jeg kom på siden der dem annonserer for hurtig vekttap, og at dette er noe som dr.OZ bla. har pratet om. Er dette en bløff eller hvet du noe om disse produktene? Svar meg gjerne på min innboks. Ellers er det innspirerende å lese alle oppskriftene dine. Her fikk jeg mange fine forslag til menyer.Så lurer jeg på om du kan svare meg på om jeg kan bake en kake som heter sitrondrøm som har 200gr. hvetemel i bunnen, om jeg kan bruke f.eks.mandelmel istedenfor? Alt annet greier jeg å bytte ut.Dette er en deilig kake. MVH. Gunn Helen Kolstad..




    SvarSlett