til 2 personer
500 g ørret (laks kan brukes)
40 g smør
salt og sitronpepper
2 ss mandelflak
Legg ørreten i ei ildfast form.
Krydder med salt og sitronpepper.
Ha på smørklatter.
Strø over mandlene.
Stekes i forvarmet ovn 200 g i ca 10-15 min.
Sjekk om den er ferdig.
Spinatstuing:
1 pakke frossen spinat
40 g smør
1 dl fløte
1/2 ts muskatt
litt salt og pepper.
**
Kok opp spinaten, smøret og fløten.
Smak til med muskatt, salt og pepper.
Rør mens den koker opp.
Ferdig...!!!
Tsatsiki:
1/2 agurk
1/2 ts salt
1 fedd hvitløk
4 ss Tyrkisk youghurt
**
Riv agurken på et rivhjern,
strø på saltet. La den ligge i ca 5 min.
Hell av den overflødige vesken.
Riv eller hakk hvitløkfeddet.
Bland youghurt, hvitløk og agurken.
Tsatsikien og den stekte ørreten.
Server ørret og tsatsiki på ei seng av spinatstuing.
mmm. Dette såg jammen fristende ut. Spørs om neste fiskemiddag blir slik! :) Ha en fin dag! Masse inspirasjon å hente hos deg. Akkurat startet min egen matblogg nå. :)
SvarSlett