Lavkarbo fudge med havsalt:
2 dl kremfløte
100 g smør
ca 3 ss søtning
(en blanding mellom Stevia og Tagatesse
eller Sukrin Gold)
1 ts vaniljepulver eller essens
+ ca 1/2 ts Maldon Havsaltflak.
Bland alt sammen i en kasserolle.
Ha heller i litt for lite søtning enn for mye.
Smelt alt og la det småkoke i ca 45 minutter.
Rør med jevne mellomrom.
Når røra er blitt tykk og fått gylden karamellfarge
er den ferdig. Tilsett litt salt.
Hell ut fudgemassen i ei lita form kledd med bakepapir.
Sett den kaldt til den er stivnet.
(minst 1 time)
Fjern papiret og strø resten av saltet over.
Del fudgen i passe biter.
Oppbevar de bitene som ikke spises opp med det samme,
kaldt i en tett boks, med litt bakepapir mellom lagene.
Oppskriften til fudge fikk jeg låne hos:
De så gode ut :)
SvarSlettDisse var så gode!
SvarSlett