tirsdag 24. mai 2011

Panert aubergine

Deilige panerte auberginer.
 Panerte auberginer:
2 porsjoner
1 aubergine
1 egg
2-3 ss mandelmel
1/2 ts salt
litt pepper
smør til steking

Del opp auberginen i passe skiver.
 
 Pisk eget i en liten bolle,
og strø mandelmelet på en tallerken.
Bland salt og pepper i mandelmelet.
Vend auberginskivene i egget og så i mandelmelet.
Stekes gyldne på middelsvarm stekepanne i smør.
Server gjerne de panerte auberginene
med løvstek, stekte tomater
og rømme m/sitronpepper.

2 kommentarer:

  1. Iskaka jeg laget etter oppskrift fra deg var virkelig god. Laget noen porsjonskaker,
    Må få kjøpt kokosmel og lage vafler en dag. Sikkert godt med litt is til.
    Stekte auberginer vet jeg ikke om slær ann hos sønnen, men jeg må smake på dei en gang.
    Ha en god kveld :)

    SvarSlett
  2. Dette er utrolig godt. Har laget dette flere ganger. Fin side:-)

    SvarSlett