lørdag 24. september 2011

Lavkarbobrød og rekesalat - utprøving

 Deilig lavkarbobrød med rekesalat,
godt og mettende.


 Jeg har jeg kjøpt og prøvd ut to nye produkter,
Møllerens lavkarbobrød.

 Jeg stekete det 10 min ekstra.
 12,9 g karbo pr 100 g ferdig brød.
 Brødet ser fint ut, og lukter godt!
 30 g pr skive = ca 4 g karb
Brødet er saftig og smaker nydelig,
jeg kommer helt sikkert til å kjøpe dette igjen.
Ny Delikat rekesalat, 100g = 2 g karbo.
Salaten er full av REKER!!!
og er den beste rekesalaten jeg har smakt!
Mmmm anbefales!

7 kommentarer:

  1. Takk for gode tips! :)

    SvarSlett
  2. Hei hei!

    Ny følger av bloggen, og dette brødet har jeg tenkt å prøve selv! Så jo kjempegodt ut.. Den rekesalaten også.. mmm... Jeg har kjøpt egg&bacon salaten fra Delikat og den er også veldig lav på karbs... og god!

    Klem fra Ida
    (Interiør drops)

    SvarSlett
  3. Heisann!

    Ikke mange dagene siden jeg oppdaget denne bloggen, og jammen tror jeg at jeg kommer til å stikke innom ofte. Jeg er ny i lavkarbo-gamet, og her er det masse inspirasjon å hente!
    En kjempe koslig blogg! :)

    Spørs om brødet må testes ut. Det såg iallefall godt ut.
    Klem :)

    SvarSlett
  4. Her i bygda har ingen butikker greid å ta inn dette brødet enda! Så foreløpig baker jeg mitt eget.
    Og den rekesalaten har jeg fått helt dilla på.....

    SvarSlett
  5. Hei:)Dette så veldig godt ut! Hvilken butikk kjøpte du den brødblandingen?

    SvarSlett
  6. Den rekesalaten har eg og prøvd og den er kjempegod. Brødet skal eg jammen prøve neste gang eg er i nærleiken av ein rema 1000

    SvarSlett