søndag 22. juni 2014

Lavkarbo rømmegrøt



Lavkarbo rømmegrøt:
1 porsjon
1 boks seterrømme 300 g
2 dl vann
1,5 ts johannesbrødkjernemel 
eller
1 ss profiber
litt salt ca 1/2 ts
kanel*sukrin*smør
*
Varm  opp rømmen i en kasserolle på lav varme.
Når den koker, rører du inn 
johannesbrødkjerenmelet eller profiber,
som er blandet godt med vannet.
Rist det gjerne i ett glass med lokk.
Kok opp under visping.
Blir det klumper,
 kan du jevne grøten med en stavmikser.
Tilsett salt.
Serveres med kanel, sukrin og smør.
Spekemat smaker godt til.

2 kommentarer:

  1. OT:
    http://www.kostdoktorn.se/professor-tim-noakes-anmald-av-dietistforbund-stod

    /Gäst

    SvarSlett