Is med masse deilig vaniljesmak.
Ekte vaniljeis:
3 egg
1/2 dl sukrin
3 dl fløte
1 vaniljestang
Skrap ut frøene fra vaniljestangen.
Pisk krem av fløten
og eggedosis av egg og sukrin.
Bland sammen og tilsett vaniljefrøene.
Hell blandingen i ei stor mugge.
Sett på ismaskinen og hell ned balndingen.
Følg bruksanvisningen på ismaskinen din.
Ta isen ut av ismaskinen, den må spises nå!...
før den smelter. : )
Har du ikke ismaskin helles isen i isformer og fryses over natten.
Åh.. nå fikk jeg lyst på is.. og en ismaskin! :)
SvarSlettOg der var isen laget - og testet (dagens dessert). Nam så godt! Mannen har nå bestllt sjokoladeis.. :D
SvarSlettman trenger ikke ismaskin. Bare å helle i en tom isboks og sett i frysern. Kjempeenkelt
SvarSlett...og så skal man visstnok ta den ut av frysen sånn ca. en gang i timen for å røre rundt. Den skal bli luftigere da har jeg lest meg til:) Det skal jeg prøve i kveld. (Jeg har heller ikke ismaskin;=)
SvarSlettJeg kjøpte meg is former på Clas Ohlson med trepinner i. Får kjøpt flere trepinner. Formene kan brukes flere ganger
SvarSlett