Litt godt må man ha til Påske.
Marsipan:
1,5 dl mandelmel
0,75 dl sukrin
1 eggehvite
1 ss agavesirup
Bland alt til en deig.
Del den opp i 24 like deler.
Sjokolade:
100 g sukkerfri sjokolade
0,5 dl fløte
+ ei silionform med 24 ruter
Kok opp fløten, ta den av plata, ha i sjokoladen,
når den er smelet røres det sammen.
Ta en ts sjokolade i hver rute
Legg så i marsipanbitene
og avslut med ei ts sjokolade.
Sett forma i fryseren i ca 1 time.
Dytt ut konfektbitene.
Side det er Påske har jeg pyntet
de med litt bladgull.
Jeg oppbevarer Påskekonfekten
i en boks i fryseren
De er kjempegode!!!!
Server de gjerne til en kopp god kaffe.
**
God Påske til alle!
Disse var kjempelekre! Og garantert kjempegode!
SvarSlettHei.
SvarSlettOppdager stadig noe nytt her hos deg.
Dette var spennende,
må nok følge denne bloggen ja.
Prøver å leve litt sundt, og lavkarbo vet jeg virker. Men blir ofte lei visst en ikke varierer nok. Så da er det flott med litt inspirasjon.
Ha ei riktig god påske :)
Nam, disse så kjempegode ut!
SvarSlettØnsker deg og dine en riktig fin påske!
Klem T