lørdag 16. april 2011

Påskekonfekt-lavkarbo

 Litt godt må man ha til Påske.
Marsipan:
1,5 dl mandelmel
0,75 dl sukrin
1 eggehvite
1 ss agavesirup
 Bland alt til en deig.
 Del den opp i 24 like deler.
 Sjokolade:
100 g sukkerfri sjokolade
0,5 dl fløte
+ ei silionform med 24 ruter
 Kok opp fløten, ta den av plata, ha i sjokoladen,
når den er smelet røres det sammen.
Ta en ts sjokolade i hver rute
 Legg så i marsipanbitene
og avslut med ei ts sjokolade.
Sett forma i fryseren i ca 1 time.
 Dytt ut konfektbitene.
Side det er Påske har jeg pyntet 
 de med litt bladgull.
Jeg oppbevarer Påskekonfekten
 i en boks i fryseren
 De er kjempegode!!!!
 Server de gjerne til en kopp god kaffe.
**
God Påske til alle!

3 kommentarer:

  1. Disse var kjempelekre! Og garantert kjempegode!

    SvarSlett
  2. Hei.
    Oppdager stadig noe nytt her hos deg.
    Dette var spennende,
    må nok følge denne bloggen ja.
    Prøver å leve litt sundt, og lavkarbo vet jeg virker. Men blir ofte lei visst en ikke varierer nok. Så da er det flott med litt inspirasjon.
    Ha ei riktig god påske :)

    SvarSlett
  3. Nam, disse så kjempegode ut!
    Ønsker deg og dine en riktig fin påske!
    Klem T

    SvarSlett