søndag 9. oktober 2011

Frokost/lunch-tips

Jeg har fått helt dilla på lavkarbobrødet fra mølleren,
(Sikkert fordi det er så lettvint og jeg har hatt det så travelt...)
Jeg bakte 2 i forrige uke og frøs et.
Det smakte like godt når det bla tint.
De siste gangene jeg har bakt det,
 har jeg tilsatt ca 1 dl ekstra frø lin-/gresskar.
Da ble de ennå bedre.
Bredmykt..
Grov leverpostei(sjekk karboinnhold det varierer)
 Markell i tomat (jeg synes den fra stabburet er best).
En minimais og litt alfalfaspirer,
da er iallefall jeg fornøyd!

4 kommentarer:

  1. Deilig :) Har ikke prøvd pose-lavkarbobrødet enda.

    SvarSlett
  2. Hei!

    Jeg har også fått litt dilla på dette brødet, men prøver å ikke spise meg lei av det. Derfor har jeg hatt litt bakepulver i og smurt det utover i en liten langpanneform. Med en gang jeg har tatt det ut av ovnen har jeg rutet det opp i passe stor "skiver". Så fryser jeg 2 og 2 skiver og tar bare opp i passe mengder. Funker veldig bra :o)

    SvarSlett
  3. Anonym: Flott tips, skal prøve det. : )

    SvarSlett
  4. Dette brødet er jo kjempegodt! Skal teste ut foccaciavarianten som står på pakken!

    Det kan også brukes til knekkebrød, smør det utover ei langpanne (på bakepapir) og stek det lenge og vel.. cirka 1 time på 180grader. (rut opp med pizzarulle eller kniv etter cirka 10 minutter, da blir det lettere, eller penere, å knekke når det er ferdig)

    Vil anbefale meierismør fremfor bremykt. Bremykt har vært igjennom mange! prosesser før det kommer i hylla og ut til kunden. Meierismør, kun 2! Meierismør er REINT! :)

    SvarSlett