Deilig kake med krem og bær.
Små formkaker(lavkarbo) 6 stk:
3 egg
1/2 dl sukrin
75 g meierismør (helst uten salt)
50 g kokosmel
1 ts bakepulver
1.5 ts fiberhusk
Frø fra i vaniljestang eller 1/2 ts vanilje.
( Dessert Shell Pan, 6 Hull)kjøpt på Traktøren Trondheim.
Pisk eggedosis av egg og sukrin, ha i vaniljen.
Ha kokosmel, fiberhusk og bakepulver i ei sikt.
Smelt smøret, hell det i eggedosisen og sikt melet i.
Rør forsiktig med en slikkepott til alt er blandet.
Fordel deigen i formen (den trenges ikke å smøres)
Stek kakene i forvarmet ovn 200 g i ca 10 min.
Sjekk med en bakepinne om de er ferdige.
La de avkjøle i 5 min,
snu formen forsiktig så kakene detter ut.
Avkjøles helt på rist.
Nå kan de fryses eller...
Pisk fløte til krem 0,5 dl pr kake
1 ss syltetøy uten sukker(helst hjemmelaget)
bær til pynt.(jeg brukte blåbær)
Ta 1 ss syltetøy i hver kake,
så ei stor ss med krem.
Pynt med ferske bær og nyt.
Hei. Dette så veldig godt ut. Tror du man kan bruke mandelmel istedenfor kokosmel?
SvarSlett