lørdag 9. april 2011

Lavkarbo kake med krem og bringebær

Fant denne oppskriften på den flotte bloggen til  En sunn familie.
Den ble overraskende god!!!! : )
 Kakebunn:
6 egg
50 g sukrin
100 g meierismør
100 g kokosmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
 Smelt smøret og avkjøl.
Pisk egg og sukrin til eggedosis.
Bland bakepulver, kokosmel og fiberhusk,
ha det og det avkjølte smøret
 i eggedosisen og bland.
 
 Smør ei bakeform og dekk bunnen med bakepapir.
Hell i deigen.
Stekes i ca 30 min  i 180 g.
 Avkjøles litt før den taes av forma.
Fylles og toppes med pisket krem
 søtet med sukrin og frosne bringebær.
1/2 l fløte 2 ss sukrin 1/2 pose bringebær.
Dynk kaken med litt helmelk.
***
Kaken smakte ennå bedre neste dag.

3 kommentarer:

  1. Så bra du likte den og takk for fine ord :-D Jeg får ikke kommentert med det nye domenet så jeg må bruke den gamle bloggadressen. Ha en super duper helg og stor klem :-D

    SvarSlett
  2. Mon om du leser dette så lenge etter.
    Hva er kokusmel? Eller hvor får en kjøpt det det?

    SvarSlett
  3. på helsekosten :)

    SvarSlett