onsdag 27. juli 2011

Kokos-sjokoladekonfekt

 Deilig kokos-sjokoladekonfekt lager du lett selv.
 Kokos-sjokoladekonfekt
ca 24 biter
100 g sjokolade minst 70%
150- 250 g kokosmasse(du bestemmer)
2 ss cocosa
4 ss sukrin
 Smelt sjokolade og cocosa over vannbad,
eller i micoren 1-2 min.
Rør inn sukinen og ha i kokosen.
 Fyll massen i ei silikonform.
Settes kaldt i fryseren minst 1 time.
 Ta ut konfekten.
Oppbevar kokos-sjokoladekonfekten i en tett boks,
 i kjøleskapet eller i fryseren.
Ta en bit, og nyt den sammen med en god kopp kaffe! : )
***
Tips: tilsett gjerne litt, ca 1/4 ts flaksalt i røra.
Ca 1,5 karb pr bit.

3 kommentarer:

  1. Hei, lurte på hvor du har kjøpt silikonformen? Hilsen Cecilie :-)

    SvarSlett
  2. Tror jeg kjøpte den på Kitch'n.

    SvarSlett