Deilig kokos-sjokoladekonfekt lager du lett selv.
Kokos-sjokoladekonfekt
ca 24 biter
100 g sjokolade minst 70%
150- 250 g kokosmasse(du bestemmer)
2 ss cocosa
4 ss sukrin
Smelt sjokolade og cocosa over vannbad,
eller i micoren 1-2 min.
Rør inn sukinen og ha i kokosen.
Fyll massen i ei silikonform.
Settes kaldt i fryseren minst 1 time.
Ta ut konfekten.
Oppbevar kokos-sjokoladekonfekten i en tett boks,
i kjøleskapet eller i fryseren.
Ta en bit, og nyt den sammen med en god kopp kaffe! : )
***
Tips: tilsett gjerne litt, ca 1/4 ts flaksalt i røra.
Ca 1,5 karb pr bit.
nam nam nam!!! :)
SvarSlettHei, lurte på hvor du har kjøpt silikonformen? Hilsen Cecilie :-)
SvarSlettTror jeg kjøpte den på Kitch'n.
SvarSlett