Panacotta med bringebær og vanilje:
(to porsjoner)
2 dl kremfløte
2 gelatinblader
1 ss sukrin
1/2 ts vaniljepulver (heleskost)
4 ss blandede bringebær
1 ss sukrin
Ha litt frosne bringebær i to små kopper.
*
Sett gelatinbladene i bløt i kaldt vann.
Varm opp fløten, den skal ikke koke.
Ha i 1 ts vanilje og 1 ss sukrin.
Rør til sist inn den oppbløtte gelatinen.
Rør til alt er smeltet.
Hell fløten over bærene.
Sett det kaldt i et par timer, eller natten over.
Kjempegod og frisk dessert.
Hei:)
SvarSlettSå utrolig mye godt du lager...denne bloggen likte jeg utrolig godt:)Legger meg til som følger...gleder meg til å følge deg videre..
Ta gjerne en titt innim meg også.)
Klem Garnguru
fantastisk blogg! Du er skikkelig flink!
SvarSlett